Introductie van onze nieuwe kaststijlen en kleuren

We hebben het begin van 2022 gemarkeerd met een stijlvol nieuw aanbod, waaronder zes nieuwe kastkleuren en twee nieuwe eigentijdse deurstijlen.Design Moodboards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN7

Het maakt niet uit waar in Lehigh Valley, het voorblijven van de trends is essentieel voor elke keukenvernieuwer. Huiseigenaren die hun keukenontwerpen willen bijwerken, verlangen naar stijlen die nieuw zijn op de markt. Daarom ontwikkelen de experts van Kitchen Magic consequent innovatieve keukenproducten die hun klanten aanspreken met een breed scala aan fashion-forward producten. Als aanvulling op de nieuwe collectie zijn gewaagde Wilsonart-laminaten die de stijl van een kamer zal verrijken zonder het budget te breken en een ethisch verantwoord en duurzaam alternatief stenigen

Wat zijn de meest populaire kleuren en stijlen voor keukenkasten?

De nieuwe exclusieve collectie van onderhoudsvrije kleuren kastdeur is perfect voor de stijlvolle huiseigenaar die ook hunkert naar een werkende keuken. Onderhoudsvrije deuren zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en kosten minder dan traditionele houten deuren, zodat u de nieuwe trend kunt volgen zonder in te boeten aan kwaliteit en waarde.

Hieronder vindt u de zes nieuwe kleuren en 2 nieuwe moderne stijlen.

1. Celadon Groen

Design Mood Boards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN4Celadon Green wordt gecombineerd met Calcutta Marble, dat verticaal over het eiland stroomt voor een watervallook. De nieuwe Celadon Green is een combinatie van groen en grijs die zowel traditionele als moderne styling aanvult. Deze kleur is vergelijkbaar met de kleur van het jaar van Sherwin Williams, Groenblijvende mist. Groen wint snel aan populariteit; mogelijk omdat we, terwijl we allemaal thuis zitten, hunkeren naar het buitenleven.

2. Umbra

Design Moodboards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN5Umbra in Statesman Style verwarmt elk keukenmotief. Boven de kasten staat Marble Drama Wilsonart met stromen cacao en room. Umbra is een rijk medium bruin, waardoor het een uitstekende keuze is voor kasten als u een simplistisch, schoon en no-nonsense keukenontwerp wilt.

3. Wereldwijde nomade

Design moodboards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG8Global Nomad voegt grijze stromen toe aan een kastkleur met houtnerf, geïnspireerd op het Europese luxe leven dat erg in zwang is. De nieuwe kleur in combinatie met de stijl Prestige Plain sierde het aanrechtblad van Wilsonart’s Spring Carnival. Een gedurfde mix van grijstinten en aardse taupes werken samen voor een harmonieuze mix.

4. Canadees grijs

Design Moodboards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN6

Wanneer wit te fel is naar jouw smaak, biedt de koele grijstint van Canadian Grey een licht, maar warm palet aan elke keuken. Canadian Grey gecombineerd met deuren in Legacy-stijl en werkbladen van Anasazi Crown-laminaat voor een look van een slagerblok. Deze trending neutrale toon past goed bij zowel verhoogde als vlakke paneeldeuren en past bij elk keukenontwerp. Krijg die houtlook met een kosteneffectief alternatief voor laminaat.

5. Grafietgrijs

Design Mood Boards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN3

Graphite Grey, een donker houtskoolgrijs; in contempo stijl deuren voor de moderne woning. Het Trinidad Lapidus-patroon bootst het uiterlijk van steen na en de toegevoegde watervalrand biedt een dramatisch effect. Het uiterlijk van steen krijgen zonder een negatieve voetafdruk op de planeet te maken, is een ecologisch slimme keuze.

6. Fashionista

Design Mood Boards 2022 NIEUWE KLEUREN BLOG AFBEELDINGEN2De kleur Fashionista is een subtiele houtnerf met gemengde aardse middentonen. De deuren in Urban Shaker-stijl bieden een slank randprofiel voor een minimalistische look. Een keukenontwerp als dit wordt overwogen een Europeaan of Scandinavisch design.

*Calcutta Lincoln* laminaat is de aanbevolen vervanging.

Het meest gevraagde kastontwerp voor uw keuken

Voortdurend op zoek naar opkomende stijlen is van het grootste belang. Natuurlijk, het volgen van de Europese mode en kijken wat er via de sociale mediakanalen stroomt, zijn twee goede plekken om te beginnen, maar je moet ook je Designer-instincten volgen. De nieuwe exclusieve collectie van onderhoudsvrije kastdeurkleuren is ideaal voor huiseigenaren die ook hunkeren naar mode en functionaliteit.

Een stijl en kleur voor iedereen

jt-norman-designer

“Voor ons bestaande demografische publiek zijn neutrale kleuren nog steeds populair voor keukenkasten en design. Maar door nieuwe toevoegingen aan onze line-up te brengen, zullen we ons palet modern en fris houden voor 2023 en daarna”, zegt JT Norman, In-House Ontwerper en productontwikkeling.

“Ik keek naar de natuur voor inspiratie bij het samenstellen van het nieuwe palet. Door natuurlijke elementen in te brengen, blijft een ontwerp altijd tijdloos. Er is geen betere ontwerper dan de natuur”, vervolgde Norman, die de volgende looks ontwikkelde.

Waar in de Lehigh Valley, PA en de omliggende gebieden kan ik een gerenommeerde keukenrenovatie boeken?

Kitchen Magic is een familiebedrijf dat voorziet in: Lehigh Valley huiseigenaren en andere inwoners van Pennsylvania met een reeks interieurontwerpdiensten die voldoen aan hun specifieke levensstijlbehoeften. Ons echte succes is gebaseerd op een lange lijst van succesvol uitgevoerde keukenrenovatieprojecten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gepersonaliseerde keukenkastdeuren of voor de perfecte kleurencombinatie, we zijn er om u te helpen.

Ontdek hoe u het uiterlijk en de functies van uw keuken kunt veranderen met een gratis ontwerpadvies. Het is leuk, informatief en helemaal gratis! Bel ons gewoon op 866-525-7999, of Klik hier om vandaag nog uw gratis ontwerpadvies met ons in te plannen!

Kitchen Magic Ultimate Kitchen Lookbook - Gratis download

Keukenmagie Ultiem keukenlookbook

creatSource link

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Vaatwasser vrijstaand
   Logo
   Shopping cart