Het hybride keukeneffect

Tegenwoordig zijn hybriden overal, van hybride auto’s, vrachtwagens en fietsen tot planten, puppy’s, mensen en sporten. Hybriden combineren inderdaad het beste van twee of drie elementen.

En met alle krachtige combinaties van keukenstijlen ontdekken huiseigenaren de talloze redenen waarom a hybride keuken op maat is misschien de perfecte oplossing voor hun verbouwingsproject.

Vraagt ​​u zich af hoe u zelf een keuken kunt renoveren? U kunt een betrouwbaar keukenrenovatiebedrijf in Lehigh Valley, PA, kiezen en de professionals uw visie tot leven laten brengen.

hybride-keukens-hoofdfoto

Belangrijkste redenen waarom een ​​hybride keuken een perfect design is

Maar eerst, wat is een hybride keuken? Het is een ontwerpplan dat twee of meer kastenprocessen combineert, inclusief revisie en het aanpassen van uw keukenkasten.

Maak het persoonlijkhybride-grijs-wit-hoofd

Een hybride keukenrenovatie kan op maat gemaakte kasten omvatten, zoals een eiland of pantry die perfect passen bij de vernieuwde, bestaande kasten. Het resultaat is een zeer persoonlijk en transformerend keukenkastontwerp.

Dergelijke verbouwingen zullen de esthetiek en functie van een keuken verbeteren, terwijl ze ook de waarde van het onroerend goed verhogen als u besluit om later te verkopen. De Rapport kosten vs. waarde 2022 zegt dat een kleine keukenrenovatie 74,7% van de investering zal opleveren.

Hoe te hybride: ideeën voor het verbouwen van grote en kleine keukens

williams-keuken-nieuwe-bijkeuken

Onze ontwerpers stellen oplossingen voor voor opslagproblemen en pakken problemen aan waarvan u niet eens wist dat u ze had. Gestapelde droge goederen in de garage of vermengd met serviesgoed vormen geen functionele en georganiseerde keuken. Aangewezen opbergers voor droge goederen, kruiden, kookbenodigdheden en andere alledaagse voorwerpen zullen het hart van uw huis opruimen.

Momenteel zijn hybride keukens zo populair dat een meerderheid van de vernieuwde keukens door Kitchen Magic maakt gebruik van een hybride ontwerpmodel. En hun ontwerpers zien de trend niet vertragen, want de formule past altijd bij een oplossing op maat voor elke klant. Zelfs met de pandemie in de achteruitkijkspiegel, hebben veel verbouwende huiseigenaren nog steeds opslagruimte op hun verlanglijstje.

Hieronder staan ​​​​enkele van de meest populaire ontwerpscenario’s waarvoor een huiseigenaar een hybride ontwerpplan omarmt.

Pass op het schiereilandHYBID-NIEUW-EILAND

Kies voor een op maat gemaakte keuken eiland in plaats van een schiereiland dat is beter voor bijeenkomsten. Meer huiseigenaren met oudere huizen nemen afscheid van hun keukenschiereiland, omdat de U-vorm een ​​configuratie is die de neiging heeft om mensen in een bepaalde voorbereidings- of eetruimte te “vangen”. Laat uw keukenontwerpteam in plaats daarvan een keukeneiland creëren voor een betere workflow. Het kookeiland is ook een gebruiksvriendelijke indeling voor diners en sociale bijeenkomsten.

Opslagruimte inslaanCREDENZA

Een hok op maat of ingebouwd bureau is een welkome aanvulling om thuis te werken en te leren. Voeg kasten, planken, kaartenbakken en glazen fronten toe.

Ontdek hoe je van een open hoek een superfunctionele thuiswerkzone maakt. Reface de bestaande kasten en voeg een aangepast deck toe dat past bij uw thuiskantoorsituatie

Werken vanuit huishybride bureau

Een hok op maat of ingebouwd bureau is een welkome aanvulling op thuiswerken en leren. Voeg kasten, planken, kaartenbakken en glazen fronten toe.

Ontdek hoe je van een open hoek een superfunctionele thuiswerkzone maakt. Reface de bestaande kasten en voeg een op maat gemaakt terras toe dat past bij uw thuiskantoorsituatie.

Vitrinekasten geflankeerd door nieuwe pantrykasten kunt u uw ontwerpspieren aanspannen en uw nieuwe huiswinkelvondsten met trots tentoonstellen.

Een hybride keukenontwerp stelt een ontwerpteam in staat om extra ruimte te claimen voor nieuwe mogelijkheden om niet-bederfelijke levensmiddelen op te slaan, thuis te werken of uit te stallen. Dus of u nu van plan bent om een ​​aangrenzende pantry, een dressoir of een bijkeuken met kasten toe te voegen, de sky is the limit met de hulp van bekwame vakmensen en ontwerpers die de ruimte verstandig gebruiken.

We kunnen helpen bij het bedenken en realiseren van unieke nieuwe manieren om droge goederen, specerijen, ingeblikte goederen, bakbenodigdheden en andere alledaagse voorwerpen in het hart van uw huis te ordenen en op te slaan.

Mix & match keukenstijlenop maat gemaakte porseleinkast

Geef je stijl een boost met een hybride mix van materialen, houtsoorten, textuur en kleur.

Een hybride keuken is niet alleen zeer functioneel, maar biedt een canvas om kleuren, textuur en materialen meesterlijk te mixen op slimme en verfijnde nieuwe manieren. Deze klassieke kers vitrinekast voegt mode en functie toe naar een verder lege ruimte.

Stel dat je de nieuwe trending wit met keukens van natuurlijk hout nog niet hebt gezien. In dat geval zult u versteld staan ​​van de eenvoud van de look en feel van eindeloze gemengde hybride mogelijkheden zoals dit kersenhok met rustieke keukenkastgrepen toegevoegd aan een refaced witte keuken.

Zeg ‘hallo’ tegen hybride keukenkasten en verbouw je huis in Lehigh Valley, PA

Gooi je doe-het-zelf-project voor het verbouwen van de keuken overboord en laat ons team van experts je kookruimte transformeren. Bij Kitchen Magic, onze kenmerkende refacing bestaat uit eersteklas Noord-Amerikaans hout of massief fineer om de toon te zetten voor een tijdloos, functioneel keukenontwerp voor uw huis.

Ontdek hoe u de manier waarop uw keukenkasten en werkbladen eruitzien en functioneren, kunt veranderen met een gratis ontwerpadvies. Het is leuk, informatief en helemaal gratis!

Bel ons gewoon op 866-525-7999 of plan je gratis ontwerpadvies online in. Wij zorgen ervoor dat je huis binnen is Pennsylvania wordt precies zoals je het je had voorgesteld!

Nieuwe call-to-action

Financier uw keukenrenovatieproject met Kitchen Magic

creatSource link

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Vaatwasser vrijstaand
   Logo
   Shopping cart