Top 5 opties voor uw aanrecht

roestvrijstalen spoelbak

Roestvrijstalen spoelbakken dienen al meer dan een eeuw als werkpaarden in de hedendaagse keukenontwerpwereld. En hoewel ze altijd een tijdloze functie zullen zijn – vooral voor mensen met een beperkt budget of die een spoelbak nodig hebben die de tand des tijds kan doorstaan ​​- omzeilen sommige huiseigenaren roestvrij staal en kijken ze naar de nieuwste trends op het gebied van spoelbakken.

Begrijp ons nu niet verkeerd. We zeggen niet dat roestvrijstalen spoelbakken uit de mode raken; ze lijken op witte keukens – ook bekend als “altijd in stijl”. Maar op basis van enkele recente keuzes van onze klanten, lijken degenen die ervoor kiezen om roestvrijstalen spoelbakopties door te geven de voorkeur geven aan innovatieve alternatieven die voeg een beetje meer kleur toe aan hun keukenontwerp.

Ga naar vertrouwde aannemers voor keukenrenovatie bij u in de buurt om spoelbakmaterialen te vinden die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook voldoen aan de duurzaamheids- en onderhoudsvereisten van uw gezin.

Wat is de huidige trend op het gebied van spoelbakken?Blauw-wit-weybournne-spoelbak

Hier bekijken we enkele trends die verder gaan dan roestvrij staal en alternatieve materialen voor spoelbakken, evenals afwerkingen die iets extra’s kunnen toevoegen aan uw aanrecht.k.

1. Boerderij spoelbakkenboerderij-sinik

Spoelbakken voor boerderijen blijven trend omdat ze echt veelzijdig zijn – werken met zowel traditionele als moderne ontwerpstijlen. Bovendien bieden hun grote, open containerachtige bekkens plaats aan gerechten uit zelfs de drukste keukens. Tot voor kort waren boerderijspoelbakken grotendeels verkrijgbaar in roestvrij staal of wit porselein. Nu worden ze aangeboden in een reeks afwerkingen, waaronder gebakken klei, natuursteen, koper en zelfs hout!

2. Gestructureerde schortfronten

elkay-sink-front-cover

Terwijl we het hebben over de variëteit aan spoelbakken op boerderijen, is er een toename in het gebruik van getextureerde schortfronten. Dit gootsteenvat heeft een zichtbare voorkant en is diep en breed en steekt iets uit boven uw onderste kasten. Naast drop-in en onderbouwspoelbakken, zijn er tegenwoordig ook schortspoelbakken in trek.

De meeste maken deel uit van het permanente gootsteenontwerp, maar we waarderen de Elkay Crosstown Kitchen Sink Apron Cover voor een verwisselbare schortoptie. Roestvrijstalen spoelbak in de boerderij met verwisselbare schort. Nu kunt u het beste van alle werelden hebben, inclusief schortfronten die fluctueren weerspiegelen keuken design trends.

3. Spoelbakken en accessoires voor werkstationswerkstation-spoelbak

Spoelbakken voor werkstations versterken de functie van elke keuken en zijn vooral handig in kleinere ruimtes en toegankelijke keukenontwerpen. Overschuifbare snijplanken, afdruiprekken en vergiet-inzetstukken optimaliseren niet alleen de functionaliteit, maar helpen ook om rommelige keukens tot een minimum te beperken. Bijbehorende rekken kunnen ook etenswaren of metalen kookgerei/servies van het oppervlak van de gootsteen houden, waardoor het gemakkelijker wordt om het gloednieuwe uiterlijk van porselein of andere lichtgekleurde gootsteenafwerkingen te behouden.

4. Wastafels met stenen afwerkinggraniet-spoelbak-2

Over verschillende afwerkingen gesproken, dat brengt ons bij zowel prachtige als praktische granieten spoelbakken. Hoewel deze niet volledig van graniet zijn gemaakt, bevatten composiet spoelbakken wel vlekjes en kristallen van graniet en andere natuurstenen. Als gevolg hiervan kunnen huiseigenaren genieten van een niet-poreuze (wat hygiënischere) spoelbak in vrijwel elke gewenste tint en afwerking, inclusief natuursteenlooks.

Veel huiseigenaren die voor graniet- of kwartsplaten kiezen, waarderen het feit dat hun gootsteen naadloos kan worden geïntegreerd in hun aanrecht. Nog een voordeel van granieten en kwartsspoelbakken? Ze kunnen in bijna elke ruimte werken, waardoor ze extreem functioneel zijn en verkrijgbaar in unieke stijlen en vormen.

5. Naadloze gootsteenintegratiegeïntegreerde-corian-spoelbak

Terwijl traditionele keukenontwerpen meer texturen, decoratieve elementen en een beetje eclectische “mix en matching” of “opzettelijke onvolkomenheden” omarmen, geven toegewijde modernisten en sommige huiseigenaren gewoon de voorkeur aan keukens die zo naadloos mogelijk zijn.

Als dit voor jou het geval is, ga dan verder dan de gootsteenopties die u misschien kenten kijk naar naadloze gootsteenintegratie. Vanuit een gezondheidsbewust oogpunt zijn werkblad- en gootsteenverbindingen, of naden, plaatsen waar vuil, voedselresten, vocht en schimmel/meeldauw zich kunnen verzamelen. Daarom geven we een pluim voor DuPont® voor het beheersen van de geïntegreerde impactvolle Corian solid surface spoelbak concept.

Waar vind ik betrouwbare aannemers voor keukenrenovatie bij mij in de buurt?

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige upgrade of de beste materialen voor gootstenen, zoals roestvrijstalen spoelbakken, dan zijn wij er voor u. En als roestvrijstalen afwerkingen niet jouw ding zijn, heeft Kitchen Magic tal van andere keuzes die bij elke keukenstijl passen. Ons team van ervaren experts staat klaar om u te helpen het meeste uit uw keukenrenovatie te halen, ongeacht de omvang van het project.

Ontdek hoe u uw kookhoek stijlgericht en functioneler kunt maken met ons advies aan huis. Het is leuk, informatief en helemaal gratis! Bel ons op 866-525-7999 om ons te vertellen over uw plannen voor uw keuken. We zullen u voorzien van grondige planning, het beste vakmanschap en een uniek ontwerp, of u nu in de buurt woont Francis T. Maloney High School of elders in de omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op!

Kitchen Magic Ultimate Kitchen Lookbook - Gratis download

Keukenmagie Ultiem keukenlookbook

creatSource link

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Vaatwasser vrijstaand
   Logo
   Shopping cart