Over ons

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

Van concept tot creatie

Het was herfst 2018 toen Bo5 – online marketing, oorspronkelijk Divone genaamd, zijn intrede deed vanuit een kleine garage in Veldhoven. René Lobbe, de drijvende kracht achter het concept, startte met het verkopen van sieraden aan een intieme kring van vrienden en familie, en breidde al snel uit naar een eigen webshop. De overweldigende positieve respons die daarop volgde, vormde de aanzet tot het opzetten van meerdere online winkels, waarmee een buitengewone reis begon.

Groei en ontwikkeling

In de beginjaren lag onze focus op het bouwen van een stevig fundament. We perfectioneerden onze online aanwezigheid, ontwikkelden betrouwbare sites en verfijnden onze expertise in SEO. Deze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid stuwde onze organische groei. Vandaag de dag zijn we met trots beheerders van meer dan 3000 websites, waarvan deze affiliate webshop een prachtig voorbeeld is.

Streven naar uitmuntendheid

Onze Missie: Kwaliteit en Service

Bij Bo5 is onze missie zowel helder als eenvoudig: het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en service. We zijn voortdurend bezig met innovatie, zowel in onze producten als in onze service en werkwijze. We streven ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze consistent te overtreffen. Dit betekent dat we actief luisteren naar onze klanten, reageren op dynamische markttrends en altijd vooroplopen in onze sector.

Kernwaarden die ons leiden

Klantgerichtheid: Onze klanten zijn het hart van onze activiteiten. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen en een positieve, blijvende indruk achter te laten.

Innovatie: Innovatie staat centraal in alles wat we doen. We zoeken voortdurend naar manieren om onze processen te verbeteren, efficiënter te werken en onze diensten kosteneffectief aan te bieden.

Teamwerk: Ons team is onze grootste kracht. Wij waarderen diversiteit, stimuleren samenwerking en vieren onze successen als één geheel.

De ruggengraat van onze organisatie

Een toegewijd team van professionals

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die hun hart en ziel in hun werk steken. Van klantenservice tot productontwikkeling en procesoptimalisatie, elk lid brengt unieke vaardigheden en ervaringen mee. Wij investeren in onze mensen door opleiding en ontwikkeling, en bieden de flexibiliteit om thuis of op locatie te werken.

Onze inspiratie en drijfveer

U, onze drijvende kracht

U, onze klanten, bent de kern van ons bestaan. Uw feedback en tevredenheid zijn onze motivatie. Wij streven naar het opbouwen van sterke, langdurige relaties en zien u als een onmisbaar deel van de Bo5-familie. Uw vertrouwen in ons inspireert ons dagelijks.

Uitbreiden en positieve impact maken

Kijkend naar de toekomst

Met optimisme en enthousiasme kijken we naar de toekomst. We plannen om ons aanbod uit te breiden, nieuwe markten te verkennen en andere bedrijven te ondersteunen. Als oorspronkelijk marketingbedrijf zetten we ons in om anderen te helpen hun producten en diensten te promoten.

Een bericht van waardering

Onze dank aan u

We willen deze gelegenheid benutten om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor uw onophoudelijke steun en vertrouwen in Bo5. Uw steun heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. We beloven u te blijven voorzien van uitstekende producten en diensten en kijken uit naar vele jaren van succes en partnerschap.

Vaatwasser vrijstaand
Logo
Shopping cart