Hoeveel moet ik uitgeven aan mijn keukenrenovatie?

Dat is een geweldige vraag. En, zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is het eenvoudigste antwoord: het hangt ervan af. De meeste huiseigenaren willen de keuken gewoon esthetisch bijwerken, maar er zijn nog andere verbeteringen die kunnen worden aangebracht. Opslag toevoegenhet verbeteren van de functie en het veranderen van de lay-out zijn andere updates waar huiseigenaren naar op zoek zijn. hoeveel-zal-ik- besteden-aan-verbouwen-main

Om tot het juiste budget en de meeste waarde voor uw keukenproject te komen, moet u even nadenken over de volgende vragen:

 • Hoe lang ben je van plan daar te wonen?
 • Hoe goed functioneert de keuken nu? Moet u de plattegrond wijzigen?
 • Is de algehele uitstraling van uw keuken goed (of slecht) en hoe deze functioneert waar u last van heeft?
 • Hoe bent u van plan de renovatie te financieren?
 • Wat is uw tijdlijn voor de renovatie?
 • Wat doen de andere panden in uw buurt?

Het komt neer op: Iedereen heeft een begroting. Het is belangrijk om te beslissen waar te besteden en waar te besparen.

Breek het af. De beste manier om de beste oplossing voor u te bepalen, is door over elk onderdeel afzonderlijk na te denken en ze vervolgens als een geheel te beschouwen. De belangrijkste componenten van elke keuken zijn kasten, werkbladen, vloeren, tegels en apparaten.

Sluit de deur niet op nieuwe kasten

refaced-kastenEr zijn verschillende opties als het gaat om oplossingen voor kasten en verbouwingen die van invloed zijn op de kosten. Hier zijn enkele vragen om te stellen:

 • Heb je nodig extra opslagruimte of aanpassingen om uw keuken functioneler te maken?
 • Zijn uw bestaande kasten stevig en is dit de indeling die u wilt behouden?
 • Geeft u prioriteit aan een volledige multiplex kast, of vindt u het goed? geperst composiet hout?
 • Als geperst hout in orde is, hoe belangrijk is het dan om de constructie ervan te begrijpen en een goede garantie te geven?
 • Zou je willen overwegen RTA-kasten en zelf een beetje aan het werk?

Harde feiten over werkbladen

granieten aanrechtWerkbladen kunnen ook een groot verschil maken in uw investering.

 • Heeft u eenvoudig te reinigen en hittebestendige werkbladen nodig, zoals kwarts?
 • Ben je wat meer zorgzaam en hou je van de look die de nieuwe, samengestelde laminaten van vandaag je kunnen geven? Heel erg zoals natuursteen en hout, zelfs tot in de textuur.
 • Wat materiaal & kleur aanrecht: wil je? Natuursteen, zoals graniet, zal meer variatie hebben, is vaak goedkoper dan kwarts, maar vereist ook afdichting en onderhoud waar u zich geen zorgen over hoeft te maken met kwartsoppervlakken.

Vloeropties die u aarden

vinyl-vloeren-versteend-hout

Vloeren zijn vaak in goede staat en kunnen hergebruikt worden. Maar eerst moet je nog een paar vragen beantwoorden:

 • Verandert u de voetafdruk van de keuken?
 • Zo ja, gaat de vloer onder de huidige kasten?
 • Zo niet, dan is het waarschijnlijk beter om gewoon te vervangen wat je hebt of een vliegende vloer erboven. Veel huiseigenaren maken gebruik van de LVP-vloeren omdat deze eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken en over het algemeen kosteneffectiever is.

Een laminaat backsplash kan een geweldige plek zijn om te besparen

laminaat-backsplash-calcatta-marmer-formicaNiet alles kan centraal staan ​​en veel klanten gebruiken tegels als een manier om de ontwerpelementen samen te brengen. Subway-tegel is klassiek en veelzijdig en redelijk budgetvriendelijk. Als je iets unieks wilt, gebruik dan gewoon een andere maat, voegkleur of patroon van metrotegels. Geen van deze veranderingen zal veel toevoegen aan de bottom line, maar ze zullen allemaal bijdragen aan het afgewerkte uiterlijk van de keuken.

Volle plaatsteen of, beter nog een laminaat dat op steen lijkt, is een designer-achtige truc die onmiddellijk een luxe uitstraling creëert. Kiezen Wilsonart laminaat voor uw backsplash is een budgetvriendelijke optie voor de verbouwing.

Gefaseerd aan uw verbouwing werken

apparaat-valse-panelen

De kosten van apparaten variëren sterk, maar een ding dat u kunt doen om het budget binnen de perken te houden, is door de plaatsing van het apparaat hetzelfde te houden. Een toevoegen vals paneel aan de voorkant van het apparaat is een geweldige manier om een ​​verouderd, maar nog steeds werkend apparaat te verbergen. Anders dan koelkasten, zijn apparaten meestal uniform in grootte. U kunt dus altijd wachten met het upgraden van de apparaten, als fase twee van uw project.

Het verplaatsen van de gootsteen of het gasfornuis kan duur zijn. Als apparaten niet verplaatst hoeven te worden, probeer dan te werken met de bestaande locatie.

Ben je bereid om zelf aan de slag te gaan?

laminaat-vloeren-blog

Heb je vertrouwen in je doe-het-zelf vermogen vloer leggen of tegels leggen? Voor sommigen zijn dit leuke projecten en voor anderen zorgt het alleen maar voor stress. Het is belangrijk om te weten hoe je er echt over denkt. Als je tot de laatste categorie behoort, probeer dan niet hier op te slaan; je zult dankbaar zijn dat je een professional hebt die de verantwoordelijkheid op zich neemt om ervoor te zorgen dat het correct is gedaan.

Wanneer je klaar bent om te verbouwen

Niet alle aspecten van de keukenrenovatie hoeven een uitspatting te zijn. Als u uw behoeften kunt prioriteren voordat u ontwerpbeslissingen gaat nemen, is het vaak gemakkelijker om te beslissen waar u het beste kunt besparen (en uitgeven). Door ook rekening te houden met hoogwaardige, maar budgetvriendelijkere opties, kunt u uw projectkosten gemakkelijk beheersbaar houden.

Waar in de Lehigh Valley, PA en de omliggende gebieden kan ik een gerenommeerde keukenrenovatie boeken?

Kitchen Magic is een familiebedrijf, dat voorziet in: Lehigh Valley huiseigenaren en andere inwoners van Pennsylvania met een reeks interieurontwerpdiensten die voldoen aan hun specifieke levensstijlbehoeften. Ons echte succes is gebaseerd op een lange lijst van succesvol uitgevoerde keukenrenovatieprojecten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar gepersonaliseerde keukenkastdeuren of voor de perfecte kleurencombinatie, we zijn er om u te helpen.

Ontdek hoe u het uiterlijk en de functies van uw keuken kunt veranderen met een gratis ontwerpadvies. Het is leuk, informatief en helemaal gratis! Bel ons gewoon op 866-525-7999, of Klik hier om vandaag nog uw gratis ontwerpadvies met ons in te plannen!

Kitchen Magic Ultimate Kitchen Lookbook - Gratis download

Nieuwe call-to-action

creatSource link

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Vaatwasser vrijstaand
   Logo
   Shopping cart